Poměrně sobecky vidím na tomhle velmi opožděném doplňování článků jedno velký pozitivum - zpětně si uvědomuju, jak krásnej tenhle rok vlastně byl, co všechno se změnilo a jak se můj život v posledních měsících vyvinul tím směrem, po kterém jsem poslední dva / tři roky toužila.
Balkonu byl jako již tradičně začátkem léta věnován dostatek pozornosti a novinek. Taťka mi na míru vyrobil stínící žebřík na pověšení kytek a když už byl v tom kutilství, přeorganizoval se trošku i interiér - nevěřili byste, jak špatně můžou bejt od developerský společnosti rozvržený zásuvky, jak dlouho s tím pak zvládnete fungovat a kolik prodlužovaček domů nakoupíte.
S mamkou jsme byly na kuchařském kurzu v Chefparade. Konkrétně na thajské klasice s Lukášem Neckářem a prosím vás - its a big NO from us. Vážně ne. Proti Chefparade obecně nic nemám, byla jsem tam na více kurzech a nebyl problém. Tady s Lukášem jsme ale měly problém velkej já i mamka, která po jeho úvodním proslovu, kterej byl ve stylu "Nebudete se mě na nic ptát dvakrát, nebudu vám radit, nebudu vám říkat, kde co je, prostě si to zapamatujte a vnímejte a nechci slyšet, že se mezi sebou bavíte, chci slyšet jen sebe." málem odešla a já pěnila vzteky, protože to byl náš dárek k Vánocům a rozhodně jsem za 2500,- na osobu čekala příjemnej zážitek a ne povýšenou buzeraci a zbytečnej stres. Jídlo jsme se naučily a já ty recepty využívám, ale s příjemným zážitkem to nemělo společnýho téměř nic. Oficiální recenzi jsem do Chefparade napsala a reakce se mi nedostalo, takže... tady jedna upřímná je. Příště půjdu rozhodně raději do Prakulu, kde pokaždý odcházím zamilovaná.
Pro Jakuba u mě doma od začátku platí, že jakmile si lehne na gauč, okamžitě usne, jak mu je pohodlnej - ve dne, v noci, vleže, vsedě, vždycky. Některý situace mě ale dokázaly překvapit i tak. 😁
V Tastu jsme si střihli další Social Restart v naší režii a já jsem doteď pyšná, jak se to všechno zvládlo. Reportáž najdete tady.
Hody v Ateliéru a nejlepší foies gras, který si v Praze můžete dát. Ne že bych je měla všude, ale i tak si jsem celkem jistá, že na tohle nic mít nemůže.
Nejpříjemnější podcastování v Pracovně. Výsledek zde.
A oslavný obědy s Gábi po natáčení.
Léto bylo taky plný eventů a zajímavý je, jak se na nich teď potkává několik různejch influencerskejch bublin, který se navzájem vůbec neznaj a my už platíme spíš za takovej oldschool.
Do Pointu si nastříhat tu nejlepší pizzu.
A do Etapy na všechny speciály, co maj. Oficiálně je to moje nejoblíbenější místo v Karlíně.
Event za eventem. V tom je léto extra zábavný, pořád se něco děje a díky tomu se potkám s holkama, se kterýma bych se jinak asi nebyla schopná domluvit.
Zdá se, že jsem měla jen jeden letní outfit, ale mám dojem, že šlo jen o den natřískanej akcema od rána do večera. Doufám teda.
A poslední červnovej víkend na nejkrásnější svatbě, na který jsem kdy byla. Nechybělo vůbec nic, bylo to kouzelný, láskyplný a zázračně vyšlo krásný počasí mezi uplně propršenejma dnama.
Jééé, pořád na blog nakukuju, jestli se objeví zase nový článek, tak mám radost ♥
OdpovědětVymazatAhoj Domčo, krásný měsíc plný nádherných okamžiků a dobrého jídla. Tak to má být!
OdpovědětVymazatKdy to všechno stíháš :D :D
OdpovědětVymazatHelemesee a ja uz si rikala, kdy tam odbouchnes dalsi clanek…. Krasny vsechno 🫶🏼
OdpovědětVymazat